Klachtenoverzicht

Bij eigenlijk elke klacht of probleem, lichamelijk en emotioneel kunt u naar een homeopaat komen. Bij zowel acute als chronische problemen, bij ontstekingen, bij erg traag verlopende genezingen. Ook bij onevenwichtigheden, bv hormonaal. En na ongelukken, ook als er restverschijnselen zijn na lange tijd nog. Of bij gevolgen van operaties, of als er na medicijngebruik of vaccinaties klachten optreden of overblijven.

Homeopathie geeft een prikkel die het hele organisme - inclusief de psychische gesteldheid - aanzet om blokkades te overwinnen in plaats van er in te blijven hangen. Dit is ook beschreven onder de tab 'homeopathie, wat het is en hoe het werkt'.

Dus waar je ook in vastloopt, zowel op lichamelijk als op emotioneel/mentaal vlak: er is goede kans dat een homeopathische behandeling je vooruithelpt. Bestaan de klachten al lang, en/of zijn en worden er veel reguliere medicijnen gebruikt, dan is de levenskracht meestal minder sterk, en de reactie op homeopathische prikkels daarmee ook zwakker en de behandeling dus moeilijker, maar kan nog steeds verbeteringen geven.